Twaróg Wiejski Półtłusty250 G

5,99

Skład:

mleko pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych.


Wartość odżywcza w 100 g:

115 kcal485 kj

Wartość energetyczna

16 g

Białko

4 gW tym kwasy tł. nasycone 2,4 g

Tłuszcz

Węglowodany 3,8 g
w tym cukry 3,8 g
Sól 0,11 g

Smakowity klinek

Nasz półtłusty twaróg powstaje w naturalny i prosty sposób. Mleko i żywe kultury bakterii – nic poza tym. Jest lżejszy od tradycyjnego twarogu – bo ma tylko 4% tłuszczu, ale nadal jest przepysznie śmietankowy i kruchy. Stanowi bogate źródło białka oraz wapnia, a przy tym ma mniej kalorii. Formujemy go jak domowy, swojski ser, w podłużny kształt. Pakujemy jednak w innowacyjny sposób, bo wieczko opakowania można wielokrotnie otwierać.

  • PROSTY SKŁAD

  • NATURALNY SMAK

  • 4% TŁUSZCZU

Twój Koszyk
Przewiń do góry